:@

"Hon var inte ett dugg bra på att kyssas i alla fall"
Och?! Spelar det någon roll? Tror du ens jag vill höra?? :'(
"Alltså det var en gång, hon var ute efter mig och jag behövde bekräftelsen. Det gick ju inte hela vägen, men jag antar att jag behövde lätta på trycket med tanke på allt kring dig"

Jag ska inte säga något, men snälla, använd meeeer klumpiga ordval! :( Jag vill fortfarande inte veta, vill aldrig veta.
Vet inte hur jag ska klara av att träffa dig. Allt känns konstigt. Och då är ändå jag boven i dramat.

glad? ledsen?

Vet inte hur jag ska känna just nu. Jag berättade allt för honom, vart enda snedsteg, varje ond plan jag satt i verket. Trodde jag skulle förlora honom, men det gjorde jag inte. Istället berättade han om de snedsteg han gjort. Genom att höra vad han gjort blir jag äcklad och känner mig kränkt, kan då riktigt tänka mig hur han känner sig. Jag har nämligen gjort minst 20 gånger mer saker än han gjort. Det får mig att känna mig dålig, samtidigt som jag är lättad över att han tagit det så "bra".
Men skillnad på honom och mig är att jag gör sådana saker, inte han. Därför känns det så overkligt. Särskilt med tanke på att han gjort saker på grund av frustrationen han haft gentemot mig. Aldrig känt mig så skitig och rentvådd på samma gång som jag är nu. Men trots det så vet jag att han älskar mig, med tanke på vad han fått acceptera. Jag äcklas av tanken att han är med någon annan, jag äcklas av tanken att jag skulle vara med någon annan. Kanske det bästa sättet för mig att gå vidare var att just tala ut. Slippa ångestkänslorna som drev mig till dåliga saker. Det tror jag. Ska bli intressant att se hur saker utvecklar sig efter detta, just nu känner jag en äcklad känsla, magont, att jag är yr och tror den här dagen kommer bli lång.
Fan, det värsta är att inget skulle vara som det är om det förflutna inte vore som det är.

-.-

Jag behöver att du är intressant, spännande och gör mig glad. Det sista faller du på. Snälla, kom igen nu! Visa mig varför det blev vi? Hjälp mig hålla mig kvar vid mitt beslut?
Jag vet inte hur jag vill ha det.

?=/&#!)(/%%"(/¤

DRA ÅT HELVETE!

han kom, han talade, han gick

Jag ser upp till dig, du är så stark och säker. Jag vet att du mår så dåligt för att du inte kan vara den som tar hand om mig. Trots det så säger du att du ska göra allt i din makt för att få mig må bättre. Även om det i detta fall innebär att du måste neka mig dig. Du har förståelsen för att jag använder dig som ett vapen och att det behöver förändras. Hur kommer jag någonsin kunna tacka dig tillräckligt? Jag kan se på sättet du kramar mig och kysser min kind att du älskar mig och jag förstår i och med det hur svårt det är för dig att stå på sidan om. Du är min hjälte och jag älskar dig. Jag har det jobbigt nu, din närvaro gör mig ont, men ändå är du så helande. Jag behöver dig på det sätt du valt att finnas för mig <3 Tack!

motsägelsefullt

Lämna mig ifred. Jag har nog svårt att klara detta ändå. Men ändå, försvinn inte?

quelqu'un qui m'a dit

Que tu m'aimais encore,
C'est quelqu'un qui m'a dit que tu m'aimais encore.
Serais ce possible alors ?
Que tu m'aimais encore,
C'est quelqu'un qui m'a dit que tu m'aimais encore.
Serais ce possible alors?

Que tu m'aimais encore, me l'a t'on vraiment dit...
Que tu m'aimais encore, serais ce possible alors?

...

Du räddade mig igen, ännu en gång. Och du förstår det inte ens..

mycket..

Räcker inte till för alla mina tankar. Du finns fortfarande i mina tankar, symboliserad i min musik, på mina kort, överallt. Vad hände? Var är du? Jag saknar dig.

Just snyggt

Japp, då vet jag felet, fan. Svårt att hantera.

RSS 2.0