:(

:'(
Varför ska du alltid vara en sån dålig förebild? Varför måste jag ha dina gener? Varför måste jag tampas med problem pga ditt leverne?
Mamma - jag hatar det du gjort mot mig.

VaRfÖr?!

Okej, svara mig nu, varför är du sååå fin?! Det är sjukt jobbigt att se dig varje dag! Ibland vill jag bara hoppa över dig, du är som en nallebjörn ibland, men samtidigt så spännande. Hmm, galet, du är allt jag vill ha då jag vill bli uppmuntrad! Gaaaalet, du vet hur det känns också! Slutaa vara så fin, charmig, så mycket min förut och nu inte alls lika mycket.. Hatar hela den här grejen att jag lärt dig allt och att du sedan bara använder det mot andra. Men fan alltså, jag har lärt dig bra. STOLT över dig (och mig..)! Men det bästa kommer alltid vara att jag är den du kommer ihåg, den som krossade ditt hjärta och gjorde dig stark inför kommande utmaningar. Jag skapade den du är nu. Du kommer alltid jämföra andra med mig och det känns grymt, förlåt! Jag må vara egoistisk men ärligt talat, allt var fan inte dåligt. Så kul vi haft, allt jag fått dig att känna, den kärlek du kände för mig, vi var bäst!

Fattar inte att det redan gått ett år, ett år utav massa missförstånd. Nu kan vi bara se på varandra och le åt vad vi vet kan vara. Och som du sa, 12 år från nu kan det vara vi! Ibland när du ser på mig så ser jag precis vad du vill, vad du tänker. Ibland när jag pratar med andra så ser jag hur du lyssnar, blir ledsen ibland, vissa gånger ler. Vi tycker så mycket om varandra, vilka vänner vi kommer kunna vara en dag! Du är underbar mannen! Vad du visat mig hur man lever livet, det är fantastiskt!
Tack för allt! forever <3

...

I'm still hopin'
That we can find the words unspoken
My sense's about to brake
Now allow me to wait
'Til it's all dead

live or let die

I'm afraid that it's dead.

RSS 2.0